Lijst van ingekomen stukken, met de door de voorzitter ter zake gedane voorstellen:

1. een koninklijke boodschap, ten geleide van het voorstel van wet Wijziging van de Wet op de jeugdhulpverlening in verband met het klachtrecht (24712).

Deze koninklijke boodschap, met de erbij behorende stukken, is al gedrukt en rondgedeeld;

2. vijf brieven van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, met de mededeling, dat zij in haar vergadering van 14 mei 1996 de haar door de Tweede Kamer toegezonden voorstellen van wet, gedrukt onder de nummers 24426, 24545 (R1560), 24345, 24152 (R1536) en 24127, heeft aangenomen.

De voorzitter stelt voor, deze brieven voor kennisgeving aan te nemen;

3. een brief van de minister voor Ontwikkelingssamenwerking, ten geleide van de notitie "Vluchtelingen in Afrika" (24713).

Deze brief is al gedrukt en rondgedeeld;

4. de volgende brieven:

een, van de minister van Binnenlandse Zaken, over de benoeming van de heer Havermans;

een, van de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, ten geleide van het besluit tot wijziging van het Besluit tankstations milieubeheer, het Besluit herstelinrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer en het Besluit luchtkwaliteit benzeen (invoering dampretour Stage-II tankstations).

De voorzitter stelt voor, deze brieven door te zenden aan de betrokken commissies ter afdoening en niet te drukken;

5. een brief van de Sociaal-Economische Raad, ten geleide van het rapport Fundamentele arbeidsnormen en internationale handel.

Deze brief ligt op de griffie ter inzage. Kopie is gezonden aan de betrokken commissie.

Naar boven