Lijst van ingekomen stukken, met de door de voorzitter ter zake gedane voorstellen:

1. een koninklijke boodschap, ten geleide van het voorstel van wet Wijziging van de Wet buitengewoon pensioen 1940-1945, de Wet buitengewoon pensioen zeelieden-oorlogsslachtoffers, de Wet buitengewoon pensioen Indisch verzet, de Wet uitkeringen vervolgingsslachtoffers 1940-1945 en de Wet uitkeringen burger-oorlogsslachtoffers 1940-1945 (herziening aanpassingssysteem wetten voor oorlogsgetroffenen) (24115).

Deze koninklijke boodschap, met de erbij behorende stukken, is al gedrukt en rondgedeeld;

2. de volgende brieven:

een, van de minister van Binnenlandse Zaken, ten geleide van een afschrift van de brief die gezonden is aan de burgemeester van de gemeente Rotterdam naar aanleiding van het gesprek met vertegenwoordigers van het gemeentebestuur van Rotterdam ter zake van het gezag over de politie (24087, 24088, nr. 4);

een, van de staatssecretaris van Financiën en de minister van Verkeer en Waterstaat, over de schorsingsregeling ten aanzien van de Wet op de motorrijtuigenbelasting 1994 (23934, nr. 12);

een, van de minister en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over kostenbeheersing in de zorgsector (24124).

Deze brieven zijn al gedrukt en rondgedeeld;

3. een brief van de minister en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over kinderopvang in de zorgsector.

De voorzitter stelt voor, deze brief door te zenden aan de betrokken commissie ter afdoening en niet te drukken.

Naar boven