Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 30-10-2012 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Kamerstuk en heeft als identifier "kst-32412-18".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Documentstatus Opgemaakt na onopgemaakt
Documenttitel Brief waarin de initiatiefnemers benadrukken dat aan een raadsbesluit of een besluit van het college van B & W over het aantal koopzondagen een goede en zorgvuldige belangenafweging dient vooraf te gaan.
Dossiernummer 32412
Dossiertitel Voorstel van wet van de leden Verhoeven en Van Tongeren tot wijziging van de Winkeltijdenwet in verband met het verruimen van de bevoegdheid van gemeenten om vrijstelling te verlenen van de verboden met betrekking tot de zondag en een aantal feestdagen
Identifier kst-32412-18
Indiener K. Verhoeven
Indiener L. van Tongeren
Ondernummer 18
Onderwerp Economie | Ondernemen
Organisatietype staten generaal
Publicatiedatum 2012-10-30
Publicatienaam Kamerstuk
Publicerende organisatie Tweede Kamer der Staten-Generaal
Rubriek Kamerstuk
Subrubriek Brief
Taal nl
Titel Voorstel van wet van de leden Verhoeven en Van Tongeren tot wijziging van de Winkeltijdenwet in verband met het verruimen van de bevoegdheid van gemeenten om vrijstelling te verlenen van de verboden met betrekking tot de zondag en een aantal feestdagen ; Brief lid / fractie; Brief waarin de initiatiefnemers benadrukken dat aan een raadsbesluit of een besluit van het college van B & W over het aantal koopzondagen een goede en zorgvuldige belangenafweging dient vooraf te gaan.
Uitgiftedatum 2012-10-29
Vergaderjaar 2012-2013