Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 12-04-2019 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Bijlage en heeft als identifier "blg-879669".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Documentstatus Onopgemaakt
Dossiernummer 32793
Hoofddocument kst-32793-375
Identifier blg-879669
Ondernummer 375
Organisatietype staten generaal
Publicatiedatum 2019-04-12
Publicatienaam Kamerstuk
Publicerende organisatie Tweede Kamer der Staten-Generaal
Rubriek parlementair Bijlage
Taal nl
Titel Zout-, suiker- en verzadigd vetgehalten in levensmiddelen: RIVM Herformuleringsmonitor 2018
Vergaderjaar 2018-2019