Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 09-12-2025 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Bijlage en heeft als identifier "blg-1226766".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Dossiernummer 31532
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.1
Identifier blg-1226766
Maker Tweede Kamer der Staten-Generaal
Masterconfiguratie https://repository.officiele-overheidspublicaties.nl/MasterConfiguraties/MC-OEP-KstBijlage-Web/1.8/xml/MC-OEP-KstBijlage-Web.xml
Ondernummer 302
Organisatietype staten generaal
OVERHEIDop.documentStatus Onopgemaakt
OVERHEIDop.hoofddocument kst-31532-302
Publicatiedatum 2025-12-09
Publicatienaam Kamerstuk
Rubriek parlementair Bijlage
Taal nl
Titel Code of Practice for Safely Conducting Tastings of innovative fermentation-based food Prior to EU Approval
Vergaderjaar 2025-2026