Kennisgeving terinzagelegging voorgenomen wijziging Waterschapsverordening waterschap Noorderzijlvest 2023

Het dagelijks bestuur van Waterschap Noorderzijlvest legt hierbij de voorgenomen wijziging van de Waterschapsverordening waterschap Noorderzijlvest 2023 ter inzage.

Inspraak

Tot 14 september 2024 kan een ieder tegen deze voorgenomen wijziging een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk door een brief te sturen naar het dagelijks bestuur van Waterschap Noorderzijlvest, Postbus 18, 9700 AA te Groningen of per e-mail naar info@noorderzijlvest.nl. Bellen kan ook: 050 - 304 8911 om een afspraak te maken om mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Vermeld in de zienswijze in ieder geval het volgende:

  • uw naam en adres, en eventueel telefoonnummer en e-mailadres;

  • de datum;

  • de redenen waarom u een zienswijze indient;

  • onderteken de brief met uw handtekening.

Na de inspraakperiode

Wanneer de periode van inspraak voorbij is en er zienswijzen zijn binnengekomen stelt het waterschap een reactienota op met antwoorden op alle binnengekomen zienswijzen. Deze reactienota wordt samen met de stukken die ter inzage hebben gelegen, ter besluitvorming aangeboden aan het bestuur van het waterschap. Na het definitieve besluit ontvangt de indiener van een zienswijze een brief met daarbij de reactienota. Hierin staat wat er met de zienswijze is gedaan en waar het definitieve besluit ingezien kan worden.

Vragen

Voor vragen naar aanleiding van deze voorgenomen wijziging kunt u contact opnemen met Daan Beltman via het telefoonnummer 050 - 304 8911 of via het e-mailadres info@noorderzijlvest.nl.

Naar boven