Waterschapsverordening waterschap Aa en Maas 2024, tweede partiële herziening

Aanhef

Het dagelijks bestuur van Waterschap Aa en Maas maken bekend dat zij het ontwerp voor de wijziging op de regeling "Waterschapsverordening waterschap Aa en Maas 2024" vrijgeven voor terinzagelegging.

Ontwerp wijziging omgevingsplan

Het ontwerp voor het wijzigen van de "Waterschapsverordening waterschap Aa en Maas 2024" betreft:

Waterschapsverordening waterschap Aa en Maas 2024, tweede partiële herziening

 

Terinzagelegging

Het ontwerp omgevingsplan, met de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van 09‑07‑2024 gedurende een termijn van zes weken, tot en met 18‑08‑2024 ter inzage:

  • Papieren versie opvraagbaar via info@aaenmaas.nl 

  • Digitaal op https://www.officielebekendmakingen.nl/ onder besluitnaam Waterschapsverordening waterschap Aa en Maas 2024, tweede partiële herziening.

Voor de exacte inhoud van de stukken verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp omgevingsplan naar voren brengen bij het dagelijks bestuur  van Waterschap Aa en Maas

U kunt tijdens de zes weken dat de stukken ter inzage liggen gemotiveerd uw reactie/zienswijze indienen bij het dagelijks bestuur van Aa en Maas.

De zienswijze moet tenminste bevatten uw naam en adres, de dagtekening en een omschrijving van het besluit waar uw zienswijze betrekking op heeft. Richt uw zienswijze aan het dagelijks bestuur van waterschap Aa en Maas, t.a.v. afdeling Planadvies & Vergunningen, Postbus 5049, 5201 GA ’s-Hertogenbosch.

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing.

Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de Waterschap Aa en Maas.

Ondertekening

Waterschap Aa en Maas, 25 juni 2024

Het dagelijks bestuur van Waterschap Aa en Maas

Secretaris-directeurPeter Verlaan

DijkgraafMario Jacobs

Naar boven