Hoogheemraadschap van Delfland –  kennisgeving- inwerkingtreding besluit tot partiële leggerwijzigingen voor project bochtafsnijding Delftse Schie

De verenigde vergadering van Delfland heeft in haar vergadering van 19 februari 2015 het navolgende besluit genomen: Project Bochtafsnijding Schie (PZH), vaststellen besluiten inzake wijziging Leggers Waterkeringen en Wateren. Het betreft een wijziging van de Legger Regionale Keringen en de Wateren op grond van artikel 78, tweede lid, van de Waterschapswet en artikel 5.1, eerste lid, van de Waterwet.

Dit besluit is op 2 februari 2015 gepubliceerd in het Waterschapsblad (Nr. 2529), https://zoek.officielebekendmakingen.nl/wsb-2015-2529.html. In deze publicatie is opgenomen dat bovengenoemd besluit in werking treedt op het moment dat de werken conform de watervergunningen zaaknummer 1351064 zijn uitgevoerd en door Delfland zijn geaccepteerd.

Het dagelijks bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland maakt bekend dat de werken conform de watervergunningen zaaknummer 1351064 zijn uitgevoerd en geaccepteerd.

De vanaf heden vigerende leggersituatie is als bijlage bijgevoegd.

Tegen deze kennisgeving staan geen rechtsmiddelen open. Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze kennisgeving, dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), te bereiken op telefoonnummer (015) 260 81 08 of via loket@hhdelfland.nl

 

Naar boven