Melding werkzaamheden op de mijnbouwlocatie aan de Weteringweg in Waalwijk, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft op 6 september 2023, op grond van het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) een melding voor het uitvoeren van werkzaamheden ontvangen van Vermilion Energy Netherlands B.V. in Harlingen.

Het betreft werkzaamheden binnen de mijnbouwlocatie Waalwijk Noord, gelegen aan de Weteringweg 25 in Waalwijk. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Waalwijk, sectie K, nummer 310, 311, 331, 312 en 333.

Met behulp van een mobiele installatie wordt een coiled tubing-operatie uitgevoerd op put WWN-01 S2. Tijdens deze operatie wordt met behulp van een mobiele installatie de huidige productiestijgbuis (‘velocity string’) uit het bestaande boorgat verwijderd en wordt het boorgat schoongemaakt.

De werkzaamheden vinden naar verwachting vanaf de eerste helft van oktober 2023 plaats en duren ongeveer 15 dagen. De werkzaamheden kunnen overdag, ’s avonds en ’s nachts plaatsvinden. Transporten vinden zoveel mogelijk overdag plaats.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk MLD-50017.

Naar boven