Melding werkzaamheden op de mijnbouwlocatie aan de Keuperweg in Enschede, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft op 5 mei 2023, op grond van het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) een melding voor het uitvoeren van werkzaamheden ontvangen van Nobian Industrial Chemicals B.V. in Hengelo.

Het betreft werkzaamheden binnen de mijnbouwlocatie TWR-490, gelegen aan de Keuperweg in Enschede. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Lonneker, sectie U, nummer 24.

Met behulp van een mobiele installatie wordt een productie update uitgevoerd aan de niet-actieve zoutboring met als doel de put met onderliggende caverne opnieuw als productie boring in bedrijf te nemen.

De werkzaamheden vinden naar verwachting vanaf 29 mei 2023 plaats en duren ongeveer 11 dagen. De werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de dag periode tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Transporten vinden zoveel mogelijk overdag plaats.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk MLD-43019.

Naar boven