Melding werkzaamheden op de mijnbouwlocatie aan de Stadsweg 37 in Munnekezijl-Krabbeburen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft op 24 april 2023, op grond van het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) een melding voor het uitvoeren van werkzaamheden ontvangen van Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. in Assen.

Het betreft werkzaamheden binnen de mijnbouwlocatie KBB-1, gelegen aan de Stadsweg 37 in Munnekezijl-Krabbeburen. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Burum, sectie A, nummer 1656.

Met behulp van een mobiele coiled tubing installatie wordt een stalen buis in de put gebracht om werkzaamheden aan de put te kunnen verrichten.

De werkzaamheden vinden naar verwachting vanaf 30 mei 2023 plaats en duren ongeveer 14 dagen. De werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de dag periode tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Transporten vinden zoveel mogelijk overdag plaats.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk MLD-41015.

Naar boven