Besluit Autoriteit Consument en Markt op aanvraag vergunning voorgenomen concentratie Koninklijke BAM Groep N.V. en Heijmans N.V.

Zaaknummer ACM/19/036914

In Staatscourant 61889 van 11 november 2019 staat de aanvraag voor een vergunning in de zin van artikel 42 van de Mededingingswet. Het gaat om het volgende:

Koninklijke BAM Groep N.V. en Heijmans N.V. willen samen een onderneming oprichten op het gebied van de productie en levering van asfalt.

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft besloten dat zij een vergunning verleent voor deze concentratie van Koninklijke BAM Groep N.V. en Heijmans N.V. Dit besluit heeft de ACM op 13 februari 2020 aan partijen bekendgemaakt

Als u rechtstreeks belanghebbende bent, kunt u beroep instellen tegen dit besluit. Stuur uw gemotiveerde beroepschrift naar de rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Dit moet u doen binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit aan de bij de concentratie betrokken ondernemingen. Meer informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.rechtspraak.nl.

Autoriteit Consument en Markt, namens deze: T.M. Snoep bestuursvoorzitter

Naar boven