Onteigening van onroerende zaken in de gemeente Deurne voor de uitvoering van het inpassingsplan PAS Leegveld te Deurne

KENNISGEVING

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties deelt mee dat, ingevolge artikel 78, zevende lid, van de onteigeningswet, vanaf 15 mei 2020 tot en met 25 juni 2020 een afschrift van het koninklijk besluit van 3 april 2020, nr. 2020000681 ter inzage ligt.

De in het koninklijk besluit ten name van de Provincie Noord-Brabant ter onteigening aangewezen onroerende zaken zijn nodig voor de uitvoering van het inpassingsplan PAS Leegveld te Deurne. De door de Kroon ter onteigening aangewezen onroerende zaken hebben de bestemmingen Natuur, Water en de dubbelbestemmingen Waarde – Archeologie 3 en Waarde – Archeologie 4 gekregen. Op de onroerende zaken worden werken en werkzaamheden uitgevoerd ter verwezenlijking van die bestemmingen.

Het koninklijk besluit is gepubliceerd in de Staatscourant van 30 april 2020, nr. 23033.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Een afschrift van het koninklijk besluit ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • Gemeente Deurne, Markt 1 te Deurne. In het kader van de maatregelen in verband met het Covid-2019-virus kan het inzien van het koninklijk besluit bij de gemeente Deurne uitsluitend op afspraak. Belanghebbenden kunnen hiervoor telefonisch een afspraak maken met het klantcontactcentrum van de gemeente Deurne via telefoonnummer 0493 – 38 77 11.

  • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Naar boven