Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging Personele aangelegenheden Luchtverkeersleiding Nederland 2020

De manager Human Resource van Luchtverkeersleiding Nederland;

Overwegende dat het voor een doelmatige uitoefening van de aan de manager Human Resources opgedragen taken met betrekking tot personele aangelegenheden wenselijk is deze bevoegdheden in voorkomende gevallen ondermandaat, volmacht en machtiging te verlenen aan één of meerdere functionarissen van de afdeling Human Resources;

Gelet op artikel 4, lid 2 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging Luchtverkeersleiding Nederland 2020;

Besluit

Artikel 1

De bevoegdheid om arbeidsovereenkomsten aan te gaan en om andere personele beslissingen te nemen en deze te ondertekenen op basis van de Arbeidsvoorwaardenbundel LVNL wordt toegekend middels ondermandaat en volmacht aan de Teamleader Human Resource Expertise en de Senior Expert Arbeidszaken. Bij afwezigheid van beide functionarissen is de Adviseur Human Resources gemachtigd om te tekenen.

Artikel 2

De bevoegdheid om uitvoeringsbeslissingen te nemen en te tekenen met betrekking tot de Salarisadministratie LVNL en hieraan gekoppelde administratieve handelingen ten aanzien van pensioen-, belasting- en sociale verzekeringswetgeving wordt toegekend middels ondermandaat, volmacht en machtiging aan het Hoofd Salarisadministratie.

Artikel 3

De bevoegdheid om beoordelingen vast te stellen wordt middels ondermandaat, volmacht en machtiging toegekend aan de beoordelingsautoriteit zoals genoemd in de Regeling functionerings- en beoordelingsgesprekken (bijlage B hoofdstuk 2 arbeidsvoorwaardenbundel).

Artikel 4

De stukken die op grond van deze regeling worden afgedaan worden als volgt ondertekend:

Luchtverkeersleiding Nederland

functieaanduiding.

(handtekening)

naam

Artikel 5

Deze regeling kan worden aangehaald als: Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging Personele aangelegenheden Luchtverkeersleiding Nederland 2020.

Artikel 6

Het besluit Ondermandaatregeling Rechtspositionele bevoegdheden Luchtverkeersleiding Nederland (Staatscourant 6 april 2018, nr. 19851) wordt ingetrokken. Dit besluit treedt in werking op 1 januari 2020.

20 december 2019

Het Bestuur van Luchtverkeersleiding Nederland, In deze vertegenwoordigd door, manager Human Resources, O. Winkelman

Naar boven