Ondermandaatregeling Rechtspositionele bevoegdheden 2018

De Manager Human Resources LVNL;

Overwegende dat het voor een doelmatige uitoefening van de aan de Manager Human Resources opgedragen taken met betrekking tot rechtspositionele onderwerpen wenselijk is deze bevoegdheden in voorkomende gevallen aan één of meerdere personen te mandateren;

Gelet op artikel 4, lid 2 van de Mandaatregeling en volmacht Luchtverkeersleiding Nederland 2018;

Besluit:

Artikel 1

De bevoegdheid om besluiten af te geven op basis van het Rechtspositiereglement en de Uitvoeringsregelingen LVNL wordt gemandateerd aan de Teamleader Human Resources Expertise en de Senior Expert Arbeidszaken. Bij afwezigheid van beide functionarissen is de HRM-consultant gemandateerd om besluiten af te geven. Dit geldt niet voor besluiten die afwijken van genoemde regelingen, tenzij vooraf goedkeuring is verleend door het Bestuur.

Artikel 2

De bevoegdheid om besluiten af te geven inzake schadeloosstelling en vergoeding bij dienstongevallen en/of beroepsziekten wordt gemandateerd aan de Senior Expert Arbeidszaken.

Artikel 3

De bevoegdheid om besluiten te tekenen inzake de weging en waardering van functies wordt gemandateerd aan de Senior Expert Arbeidszaken, nadat het Bestuur hierover een besluit heeft genomen.

Artikel 4

De bevoegdheid om uitvoeringsbesluiten af te geven met betrekking tot de Salarisadministratie LVNL en hieraan gekoppelde administratieve handelingen ten aanzien van pensioen-, belasting- en sociale verzekeringswetgeving wordt gemandateerd aan het Hoofd Salarisadministratie.

Artikel 5

De bevoegdheid om voorstellen te doen in het kader van individuele arbeidsvoorwaarden wordt verleend aan de HRM-consultants.

Artikel 6

De bevoegdheid om besluiten af te geven inzake het vaststellen van beoordelingen wordt gemandateerd aan de beoordelingsautoriteit zoals genoemd in de Regeling planning- en functioneringsgesprek en beoordeling (PR 3).

Artikel 7

Bij afwezigheid van de Senior Expert Arbeidszaken worden de bevoegdheden genoemd in de artikelen 2 tot en met 4 gemandateerd aan de Teamleader Human Resources Expertise.

Artikel 8

De stukken die op grond van deze regeling worden afgedaan dienen als volgt ondertekend te worden:

Het Bestuur van Luchtverkeersleiding Nederland, in deze vertegenwoordigd door, gevolgd door functieaanduiding.

(handtekening)

naam

Artikel 9

Deze regeling kan worden aangehaald als: Ondermandaatregeling Rechtspositionele bevoegdheden Luchtverkeersleiding Nederland en is van kracht per 1 april 2018.

Artikel 10

De Ondermandaatregeling rechtspositionele bevoegdheden, gepubliceerd in de Staatscourant van 31 december 2015 (nummer 47994) wordt ingetrokken.

Luchthaven Schiphol, 27 maart 2018

Het Bestuur van Luchtverkeersleiding Nederland, In deze vertegenwoordigd door, Manager Human Resources, A.F.K. van den Boomen

Naar boven