Ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vijfde wijziging

Logo Alphen aan den Rijn

Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 17 september 2019 het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vijfde wijziging is vastgesteld.

Wat houdt het wijzigingsplan in?

Binnen het wijzigingsplan worden een groot aantal bedrijfswoningen binnen het sierteeltgebied omgezet naar burger- of plattelandswoningen. Deze wijzigingen voldoen aan de wijzigingsregels die de raad op 13 oktober 2016 heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan en haar grenzen

Het plangebied heeft betrekking op de volgende adressen:

 

Adres

Soort omzetting

1

Burgemeester Den Hollanderweg 2

Plattelandswoning

2

Burgemeester Den Hollanderweg 5

Plattelandswoning

3

Burgemeester Smitweg 024

Plattelandswoning

4

Burgemeester Smitweg 052

Plattelandswoning

5

Burgemeester Smitweg 087

Plattelandswoning

6

Burgemeester Smitweg 107

Plattelandswoning

7

Burgemeester Smitweg 118

Burgerwoning

8

Burgemeester Ten Heuvelhofweg 084

Plattelandswoning

9

Burgemeester Ten Heuvelhofweg 093

Plattelandswoning

10

Burgemeester Ten Heuvelhofweg 104

Plattelandswoning

11

Loeteweg 33

Plattelandswoning

12

Voorweg 76

Plattelandswoning

13

Burgemeester Ten Heuvelhofweg 10

Plattelandswoning

Wanneer en waar kunt u het wijzigingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpwijzigingsplan, met identificatienummer NL.IMRO.0484.HDsierteelt5wijz-ON01met de bijbehorende bestanden van donderdag 26 september 2019 tot en met woensdag 6 november 2019, gedurende zes weken, digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het plan inzien bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende voornoemde termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden schriftelijk, inclusief een onderbouwing, een zienswijze indienen op het ontwerpwijzigingsplan. De zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vijfde wijziging gaat. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het wijzigingsplan.

Procedure

Als u een schriftelijke of mondelinge zienswijze en/of bedenking hebt gegeven, ontvangt u een nota waarin alle ingekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. De reacties worden verwerkt in het definitieve wijzigingsplan. Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college kunt u nog beroep instellen bij de Raad van State. Hoe en wanneer, wordt later bekend gemaakt.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 25 september 2019

Naar boven