Wijziging van het Reglement Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het onderwijs

Het bestuur van de Stichting Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het Onderwijs, besluit, gelet op de Wet op het primair onderwijs, het Besluit Vervangingsfonds en Participatiefonds (Stb. 2011, 286) en de statuten van de Stichting Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het Onderwijs, het volgende:

Besluit,

Het Reglement Vervangingsfonds en Bedrijfsgezondheidszorg voor het onderwijs (Staatscourant 2017, nr. 60697), wordt als volgt gewijzigd,

A

Aan artikel 4 wordt een negende lid toegevoegd, dat als volgt komt te luiden:

  • 9. In afwijking van het vierde lid, kan de vrijwillige aanmelding per 1 januari 2019 uitsluitend voor het voltallig niet vrijwillig aangemeld personeel plaatsvinden.

B

Er wordt een nieuw artikel 15 toegevoegd, dat als volgt komt te luiden:

Artikel 15 Aanvraag eigenrisicodragerschap per 1 januari 2019

  • 1. Een bevoegd gezag komt in aanmerking voor het eigenrisicodragerschap per 1 januari 2019, indien is voldaan aan de voorwaarden, genoemd onder a en b.

    • a. het Vervangingsfonds dient de aanvraag voor het eigenrisicodragerschap uiterlijk 31 oktober 2018 te hebben ontvangen.

    • b. het bevoegd gezag overlegt bij de aanvraag een verklaring waaruit blijkt, dat de aanvraag met instemming van de PMR of, indien sprake is van een PGMR, de PGMR, is gedaan.

Naar boven