Toestemming overdracht opsporingsvergunning aardwarmte Luttelgeest I, Ministerie van Economische Zaken

14-11-2017

DGETM-EO / 17175820

Procesverloop:

  • ECL Netwerk B.V., Stichting Nieuwland en Bernhard Plantenkwekerij B.V. zijn houder van de bij beschikking van de Minister van Economische Zaken en Klimaat (hierna: EZK) van 7 april 2017, verleende opsporingsvergunning voor het gebied genaamd Luttelgeest I, met kenmerk DGETM-EO/ 17047169 (Staatscourant 2017, nr. 25792);

  • bij brief van 9 september 2017, ontvangen op 20 oktober 2017, vraagt de vergunninghouder om toestemming, op grond van artikel 20, eerste lid, van de Mijnbouwwet (hierna: Mbw) tot overdracht van de opsporingsvergunning aardwarmte Luttelgeest I aan Bernhard Plantenkwekerij B.V.

Gelet op artikel 20, eerste lid, Mijnbouwwet.

Besluit:

Artikel 1

Aan ECL Netwerk B.V., Stichting Nieuwland en Bernhard Plantenkwekerij B.V. wordt toestemming verleend tot overdracht van de opsporingsvergunning aardwarmte Luttelgeest I, zodat Bernhard Plantenkwekerij B.V. houder wordt van de opsporingsvergunning aardwarmte Luttelgeest I.

Artikel 2

De opsporingsvergunning aardwarmte Luttelgeest I dient binnen 1 jaar na bekendmaking van deze beschikking daadwerkelijk te zijn overgedragen.

Artikel 3

De vergunninghouder doet van de overdracht onverwijld schriftelijk mededeling aan de Minister van Economische Zaken en Klimaat.

Deze beschikking treedt inwerking met ingang van de dag na die waarop de beschikking is bekendgemaakt.

Deze beschikking wordt bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager. Van deze beschikking wordt mededeling gedaan door plaatsing in de Staatscourant.

De Minister van Economische Zaken en Klimaat, namens deze: J.L. Rosch MT-lid directie Energie en Omgeving

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken, na de dag waar op dit besluit is verzonden, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken en Klimaat, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK 's-Gravenhage. Dit besluit is verzonden op de in de aanhef vermelde datum.

Naar boven