Kennisgeving omgevingsvergunning Parnassusweg 220A, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Locatie: Parnassusweg 220A

Kenmerk: OLO 1275257

Onderwerp: Oprichten twee tijdelijke gebouw

Namens burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het volgende bekend:

Op 23 oktober 2014 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 1275257, een omgevingsvergunning verleend voor het planologisch mogelijk maken van de realisatie van de oprichting van twee gebouwen op een terrein gelegen aan de Parnassusweg 220A te Amsterdam, met bestemming daarvan tot rechtbank met parkeervoorziening c.a. en het tijdelijk hebben daarvan voor een periode van 5 jaar.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 30 oktober 2014, gedurende zes weken ter inzage bij:

Stadsdeel Centrum Informatiebalie/Voorlichtingsloket

Amstel 1

1011 PN AMSTERDAM

De ontwerpomgevingsvergunning heeft, met de bijbehorende stukken, vanaf donderdag 4 september 2014 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.amstMerdxBryam.n07nl/actueel/bekendmakingen. De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is digitaal beschikbaar op.

Naar boven