Besluit houdende wijziging van het Instellingsbesluit commissie advisering bezwaarschriften Defensie

Nr. BS/2012031641

De Minister van Defensie,

Gelet op de Algemene wet bestuursrecht;

Besluit:

ARTIKEL I

Het tweede en derde lid van artikel 5 van het Instellingsbesluit commissie advisering bezwaarschriften Defensie komen te luiden:

  • 2. De voorzitter kan, in overleg met de Directeur Juridische Dienstverlening van het Commando Dienstencentra, een of meer plaatsvervangende secretarissen aanwijzen.

  • 3. De secretaris van de commissie en zijn plaatsvervangers zijn werkzaam bij het Dienstencentrum Juridische Dienstverlening.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van 5 november 2012. Indien de Staatscourant waarin dit besluit wordt geplaatst, wordt uitgegeven na 4 november 2012, treedt het in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, en werkt het terug tot en met 5 november 2012.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 22 oktober 2012

De Minister van Defensie, J.S.J. Hillen.

TOELICHTING

Dit besluit strekt ertoe het Instellingsbesluit commissie advisering bezwaarschriften Defensie (Stcrt 1999, 130) aan te passen aan een wijziging in de organisatorische onderbrenging van het secretariaat van de commissie. Het secretariaat zal vanaf 5 november 2012 worden gevoerd door het Dienstencentrum Juridische Dienstverlening van het Commando DienstenCentra.

Naar boven