Voornemen voorbereiding bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur van plan is een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

Bontebrug

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het actualiseren van het huidige bestemmingsplan. Hierbij zal voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd.

Lenteleven Gendringen

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen. Hierbij zal voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd.

Anholtseweg Gendringen

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het actualiseren van het huidige bestemmingsplan. Hierbij zal voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd.

Kom Terborg

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het actualiseren van het huidige bestemmingsplannen. Hierbij zal voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie worden vastgelegd.

Partiele herziening buitengebied diverse percelen

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in het planologisch regelen van ontwikkelingen bij verschillende percelen zoals het vergroten van bouwpercelen en functiewijzigingen.

Buitengebied, locatie Spanjerweg 5 Varsseveld

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing twee nieuwe woningen worden gebouwd.

Buitengebied, locatie Keurhorsterweg 3 Sinderen

Het in voorbereiding zijnde plan betreft uitbreiding van het bedrijf aan de Keurhorsterweg 3 in Sinderen. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een schuur ten behoeve van opslag mogelijk.

Bestemmingsplan Buitengebied Wisch, locatie Vlakkeeweg 2 Varsseveld

Het in voorbereiding zijnde plan betreft de bouw van een woning op het perceel van de voormalige zuiveringsinstallatie.

Bestemmingsplan Buitengebied Wisch, locatie Rabelingstraat 12 Silvolde

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing, een bestaand gebouw tot woning wordt verbouwd en een nieuwe woning wordt gebouwd.

Bestemmingsplan Buitengebied Wisch, locatie Entinkweg 3 Varsseveld

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij sprake is van woningsplitsing en de bouw van een nieuwe woning ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing.

Bestemmingsplan Buitengebied Gendringen, locatie Vicarisweg 33 Varsselder

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing, 2 nieuwe woningen worden gebouwd

Bestemmingsplan Buitengebied Gendringen, locatie Miltsewg 5 Gendringen

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing een bestaand gebouw tot woonruimte wordt verbouwd en een nieuwe woning wordt gebouwd

Bestemmingsplan Buitengebied Gendringen, locatie Omsteg 4 Gendringen

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing een bestaand gebouw tot woning wordt verbouwd en een nieuwe woning wordt gebouwd

Bestemmingsplan Buitengebied Gendringen, locatie Beuningstraat 9 Megchelen

Het in voorbereiding zijnde plan betreft functiewijziging in het kader van het VAB beleid, waarbij ter verevening van de sloop van de bedrijfsbebouwing een nieuwe woning wordt gebouwd.

Procedure

Er liggen nu nog geen stukken ter inzage, er kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld een advies over het voornemen uit te brengen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op deze website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren

Naar boven