stcrt-2010-6672-001.png Ontwerpbestemmingsplan Oostendorperdiek 4 en Lemmenesweg 3 te Winterswijk Meddo

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 5 mei 2010 gedurende zes weken tot en met 15 juni 2010 het ontwerpbestemmingsplan Oostendorperdiek 4 en Lemmenesweg 3 te Winterswijk Meddo ter inzage ligt.

Doel van dit plan is de realisatie van een nieuw bijgebouw op het perceel Oostendorperdiek 4 te Meddo. Gekoppeld aan deze nieuwbouw is de voorgenomen sloop van een viertal agrarische bijgebouwen op het perceel Lemmenesweg 3 te Meddo. Het nieuwe bijgebouw op het perceel Oostendorperdiek 4 wordt mogelijk gemaakt op basis van het gemeentelijke beleid bovenplans verevenen. Dit houdt in dat er meer m2 aan bijgebouwen bij een woning kunnen worden toegestaan indien er elders gebouwen worden gesloopt. Het slopen van de gebouwen zal plaatsvinden op het perceel Lemmenesweg 3. Daar zijn 4 agrarische bijgebouwen overbodig en zullen niet door nieuwbouw vervangen worden op dezelfde locatie. Nieuwbouw op de locatie Lemmenesweg 3 wordt middels onderhavig bestemmingsplan dan ook onmogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede onze site www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Zienswijzenprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Winterswijk, 4 mei 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven