Besluit van de Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken van 1 december 2010, nr. DJZ/BR/0933-10, tot wijziging van het Besluit van de Minister van Buitenlandse Zaken van 30 september 2010, nr. DVL-0657/2010 tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond voor subsidiëring op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 in het kader van de Subsidiefaciliteit Burgerschap en Ontwikkelingssamenwerking (SBOS) met betrekking tot de indieningstermijn van aanvragen

De Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken,

Gelet op artikel 6 van het Subsidiebesluit Ministerie van Buitenlandse Zaken;

Gelet op de artikelen 9.1 en 9.2 van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit van de Minister van Buitenlandse Zaken van 30 september 2010, nr. DVL-0657/2010 tot vaststelling van beleidsregels en een subsidieplafond voor subsidiëring op grond van de Subsidieregeling Ministerie van Buitenlandse Zaken 2006 in het kader van de Subsidiefaciliteit Burgerschap en Ontwikkelingssamenwerking (SBOS)1 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 6, tweede lid, komt te luiden:

  • 2. Aanvragen worden per ronde ingediend op 1 februari, 1 mei, 1 september en 1 november. In 2014 worden de aanvragen uiterlijk op 1 februari en op 1 mei ingediend. De indieningstermijn sluit telkens om 17.00 uur. Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf een maand voorafgaand aan de uiterste indieningsdatum van de desbetreffende ronde.

B

Aan artikel 6 wordt een nieuw derde lid toegevoegd, luidend:

  • 3. Het beschikbare bedrag voor subsidieverlening in 2011 bedraagt € 10,2 miljoen.

C

Aan het slot van artikel 7, eerste lid, wordt toegevoegd: De indieningstermijn sluit telkens om 17.00 uur. Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf een maand voorafgaand aan de uiterste indieningsdatum van de desbetreffende ronde.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken,

namens deze:

J.G. Brandt,

Directeur-Generaal Internationale Samenwerking.

Naar boven