Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 08-04-2021 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Kamerstuk en heeft als identifier "kst-35122-39".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Bijlage blg-976467
Bijlage blg-976468
Collectie officiële publicatie
Documentstatus Opgemaakt na onopgemaakt
Documenttitel Invoering van de Wet straffen en beschermen (SenB) - in verband met de tweede Gateway review op de implementatievoortgang
Dossiernummer 35122
Dossiertitel Wijziging van de Penitentiaire beginselenwet, het Wetboek van Strafrecht en enige andere wetten in verband met de wijziging van de regeling inzake detentiefasering en voorwaardelijke invrijheidstelling (Wet straffen en beschermen)
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.1
Identifier kst-35122-39
Indiener S. Dekker
Ondernummer 39
Onderwerp Recht | Strafrecht
Organisatietype staten generaal
Publicatiedatum 2021-04-08
Publicatienaam Kamerstuk
Publicerende organisatie Tweede Kamer der Staten-Generaal
Rubriek Kamerstuk
Subrubriek Brief
Taal nl
Titel Wijziging van de Penitentiaire beginselenwet, het Wetboek van Strafrecht en enige andere wetten in verband met de wijziging van de regeling inzake detentiefasering en voorwaardelijke invrijheidstelling (Wet straffen en beschermen); Brief regering; Invoering van de Wet straffen en beschermen (SenB) - in verband met de tweede Gateway review op de implementatievoortgang
Uitgiftedatum 2021-04-02
Vergaderjaar 2020-2021