Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, aanstaande dinsdag te stemmen over het initiatiefvoorstel van wet van de leden Wolfsen en Luchtenveld tot aanvulling van de Algemene wet bestuursrecht met de mogelijkheid van een dwangsom bij niet tijdig beslissen door een bestuursorgaan (Wet dwangsom bij niet tijdig beslissen) (29934).

Voorts stel ik voor, toe te voegen aan de agenda van volgende week:

  • - het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk (30354);

  • - het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Obdam en Wester-Koggenland (30348);

  • - het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Medemblik, Noorder-Koggenland en Wognum (30376);

  • - het wetsvoorstel Gemeentelijke herindeling van een aantal gemeenten in het westelijk deel van Midden-Limburg (30358);

  • - het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen (30359);

  • - het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Roermond en Swalmen (30360);

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Gaswet in verband met de maatregelen die nodig zijn ter uitvoering van de verordening (EG) nr. 1775/2005 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie van 28 september 2005 betreffende de voorwaarden voor de toegang tot aardgastransmissienetten (PbEU L 289) (30430);

  • - het wetsvoorstel Regels inzake het toezicht op en de handhaving van de voorschriften voor financiële verslaggeving van effectenuitgevende instellingen alsmede tot wijziging van enige wetten (Wet toezicht financiële verslaggeving) (30336).

Tevens stel ik voor, toe te voegen aan de agenda voor volgende week de brief van het Presidium over een adviesaanvraag aan de Adviescommissie Vreemdelingenzaken over gezinsvorming (19637, nr. 1052).

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Duyvendak.

De heer Duyvendak (GroenLinks):

Ik wil het verslag van het algemeen overleg over de files op de korte termijn in de 80-kilometerzones rondom de grote steden op de agenda van de plenaire agenda plaatsen.

De voorzitter:

Ik stel voor, het verslag van dat algemeen overleg toe te voegen aan de agenda voor volgende week.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Ik deel de woordvoerders die deelnemen aan het volgende overleg mee dat de vergadering op verzoek van de minister tot 14.30 uur wordt geschorst.

De vergadering wordt van 14.03 uur tot 14.30 uur geschorst.

Naar boven