32ste vergadering

Dinsdag 12 juni 2007

13.30 uur

Voorzitter: Timmerman-Buck

Tegenwoordig zijn 74 leden, te weten:

Asscher, Van de Beeten, Bemelmans-Videc, Van den Berg, Biermans, Van Bijsterveld, De Boer, Böhler, Broekers-Knol, Doek, Dölle, Van Driel, Dupuis, Duthler, Eigeman, Elzinga, Engels, Essers, Franken, Goyert, De Graaf, Haubrich-Gooskens, Hendrikx, Hermans, Hillen, Ten Hoeve, Hofstra, Holdijk, Ten Horn, Huijbregts-Schiedon, Janse de Jonge, Van Kappen, Klein Breteler, Kneppers-Heijnert, Koffeman, Kox, Kuiper, Lagerwerf-Vergunst, Laurier, Leijnse, Leunissen, Van der Linden, Linthorst, Meindertsma, Meulenbelt, Meurs, Noten, Peters, Putters, Quik-Schuijt, Rehwinkel, Reuten, Rosenthal, Russell, Schaap, Schouw, Schuurman, Slager, Slagter-Roukema, Smaling, Strik, Swenker, Sylvester, Tan, Terpstra, Thissen, Timmerman-Buck, Vedder-Wubben, Vliegenthart, De Vries, De Vries-Leggedoor, Werner, Willems en Yildirim.

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede dat is ingekomen bericht van verhindering van het lid Westerveld wegens ziekte. Haar beëdiging zal derhalve op een later tijdstip plaatsvinden.

Dit bericht wordt voor kennisgeving aangenomen.

De voorzitter:

Ik verzoek de leden die de presentielijst nog niet hebben getekend dat alsnog te doen. De presentielijst ligt op de tafel naast de griffier.

Ingevolge artikel 6, eerste lid, van het Reglement van Orde treedt, zolang geen voorzitter is benoemd, een oud-voorzitter als tijdelijke voorzitter op, waarbij de laatst afgetredene voorrang heeft. Derhalve is mij de leiding van deze vergadering opgedragen.

De tijdelijke voorzitter legt, nadat de griffier het formulier heeft voorgelezen, de bij de wet voorgeschreven eed af.

De leden Van de Beeten, Bemelmans-Videc, Van den Berg, Biermans, De Boer, Broekers-Knol, Van Bijsterveld, Doek, Dölle, Van Driel, Dupuis, Duthler, Essers, Franken, Goyert, De Graaf, Hendrikx, Hermans, Hillen, Ten Hoeve, Holdijk, Janse de Jonge, Van Kappen, Klein Breteler, Kneppers-Heijnert, Kuiper, Lagerwerf-Vergunst, Van der Linden, Meulenbelt, Noten, Russell, Schuurman, Slagter-Roukema, Sylvester, Terpstra, Vedder-Wubben, Vliegenthart, De Vries-Leggedoor, Werner en Willems leggen vervolgens in handen van de tijdelijke voorzitter de bij de wet voorgeschreven eed af.

De leden Asscher, Böhler, Eigeman, Elzinga, Engels, Haubrich-Gooskens, Hofstra, Ten Horn, Huijbregts-Schiedon, Koffeman, Kox, Laurier, Leunissen, Leijnse, Linthorst, Meindertsma, Meurs, Peters, Putters, Quik-Schuijt, Rehwinkel, Reuten, Rosenthal, Schaap, Schouw, Slager, Smaling, Strik, Swenker, Tan, Thissen, De Vries en Yildirim leggen in handen van de tijdelijke voorzitter de bij de wet voorgeschreven verklaring en belofte af.

De voorzitter:

Ik wens u allen van ganser harte geluk met uw benoeming en installatie tot lid van deze Kamer. Na afloop van deze openbare vergadering is er gelegenheid tot persoonlijke gelukwensen in de Hall.

De ingekomen stukken staan op een lijst die in de zaal ter inzage ligt. Op die lijst heb ik voorstellen gedaan over de wijze van behandeling. Als aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan dat de Kamer zich met de voorstellen heeft verenigd.

(Deze lijst is, met de lijst van besluiten, opgenomen aan het einde van deze editie.)

Naar boven