Aan de orde is:

Brief van de Huishoudelijke Commissie inzake een voordracht voor een plaatsvervangend griffier (Gedrukt stuk Eerste Kamer nr. 313).

De voorzitter:

Ingevolge artikel 113, eerste lid, van het Reglement van Orde van de Eerste Kamer zal schriftelijk worden gestemd. Door mij worden tot stemopnemers benoemd mevrouw Lodders-Elfferich, tevens voorzitter, mevrouw Tan, mevrouw De Wolff en mevrouw Dupuis. Ik verzoek de leden hun stem uit te brengen.

Mevrouw Lodders-Elfferich (voorzitter van het stembureau):

Voorzitter. Na een buitengewoon boeiende stemming hebben wij mogen vaststellen dat er 64 stemmen zijn uitgebracht, waarvan 62 op mevrouw E.C. Janssen en 2 op de heer of mevrouw Heijnis.

De voorzitter:

Dank u wel. Ik stel vast, dat mevrouw Janssen de volstrekte meerderheid van stemmen op zich heeft verenigd en dat zij daarmee is benoemd tot plaatsvervangend griffier van de Eerste Kamer. Ik dank de stemopnemers voor de door hen verrichte werkzaamheden. Ik feliciteer mevrouw Janssen met haar benoeming. In een van de volgende vergaderingen zal haar beëdiging tot plaatsvervangend griffier van de Eerste Kamer plaatsvinden.

Naar boven