Maatschappelijke gebruiksmogelijkheden

Aanhef

Het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Heerlen maakt bekend dat zij het ontwerp voor de wijziging op de regeling "Omgevingsplan gemeente Heerlen" vrijgeven voor terinzagelegging.

Ontwerp wijziging omgevingsplan maatschappelijke gebruiksmogelijkheden

Het ontwerp voor het wijzigen van de "Omgevingsplan gemeente Heerlen" betreft:

de beperking van maatschappelijke gebruiksvormen die rechtstreeks mogelijk zijn volgens de bestemmingsplannen en beheersverordening die van rechtswege onderdeel zijn van het tijdelijk omgevingsplan.

Terinzagelegging

Het ontwerp omgevingsplan, met de daarbij behorende stukken, liggen met ingang van 7 augustus 2024 gedurende een termijn van zes weken, tot en met 16 september 2024 ter inzage:

  • De papieren versie bij de Servicebalie in de Publiekshal aan de Geleenstraat 25 te Heerlen. Bel voor openingstijden, of kijk op www.heerlen.nl/contact. U kunt bellen met 14045.

  • Digitaal via de viewer ‘Regels op de kaart’: https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/. U kunt daarbij zoeken vanuit de kaart, op naam (titel: Omgevingsplan gemeente Heerlen), of op identificatienummer /akn/nl/act/gm0917/2020/omgevingsplan. Wilt u rechtstreeks naar het plan dan kunt u doorklikken via de volgende link:  https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/documenten/akn-nl-act-gm0917-2020-omgevingsplan-akn-nl-bill-gm0917-2024-besluitf0282282262846d8949a4f357113f31e/

  • Voor de exacte inhoud van de stukken verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerp omgevingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Heerlen

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd aan de gemeenteraad van de gemeente Heerlen, Postbus 1, 6400 AA Heerlen  t.a.v. team Beleid en Ruimte , t.a.v. dhr. A. van den Bergh , onder vermelding van zaaknummer Z-24365375  Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerp omgevingsplan, kan contact worden opgenomen met dhr. A. van den Bergh, telefoonnummer 045-5605040 en e-mailadres a.van.den.bergh@heerlen.nl

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing.

Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de Gemeente Heerlen.

Ondertekening

Gemeente Heerlen, 

30 juli 2024,

Het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Heerlen

Naar boven