Vertrokken met onbekende bestemming van W. Biernacik

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren maakt bekend dat van de volgende personen is besloten de bijhouding van de persoonslijsten van deze personen op te schorten. Dit gebeurt op grond van artikel 2.22 Wet BRP wanneer er geen nieuw adres bekend is en op grond van artikel 2.21 Wet BRP wanneer het aannemelijk is dat betrokkene is vertrokken naar een bepaald land. Dit betekent dat zij met ingang van de verzenddatum van het voornemen, niet meer op het adres staan ingeschreven en worden geregistreerd als vertrokken naar een (on)bekend land.

Uit onderzoek van de gemeente Echt-Susteren is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de BRP staan ingeschreven. Zij hebben geen aangifte gedaan van adreswijziging of vertrek. Ook leverde het adresonderzoek geen nieuw adres in Nederland op.

Naam

Geboortedatum

Per datum

Ambtshalve inschrijving naar:

W. Biernacik

24-01-1996

05-03-2024

Onbekend

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit schriftelijk bezwaar maken. Stuur uw bezwaarschrift naar de gemeente Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL in Echt. Noteer in de linkerbovenhoek van de envelop 'bezwaar’.

Vermeld in uw bezwaar tenminste het volgende:

  • a.

    Naam van de indiener

  • b.

    Datum bezwaarschrift

  • c.

    Omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (voeg kopie toe)

  • d.

    Motivatie van het bezwaar

  • e.

    Handtekening indiener

Heeft u bij ons een bezwaarschrift ingediend en bent u van mening dat onverwijlde spoed vereist is, gelet op de betrokken belangen? Dien dan een verzoek in voor een voorziening (zie artikel 8:881 van de Algemene wet bestuursrecht de Voorzieningenrechter). Dit verzoek kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg in Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ in Roermond.

Naar boven