Vertrokken met onbekende bestemming van R.J.W. Heijboer 

Het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard maakt bekend dat zij heeft besloten om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande persoon/personen ambtshalve op te schorten. De persoon/personen worden volgens artikel 2.22 Wet BRP uitgeschreven uit Nederland, omdat uit een ingesteld onderzoek geen uitsluitsel is verkregen omtrent de verblijfplaats van:

Naam

Geboortedatum

Datum uitschrijving

R.J.W. Heijboer 

13-04-1977

12-03-2024

Belanghebbenden kunnen tegen bovenstaand(e) besluit(en) binnen zes weken na de datum van publicatie een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. team KCC, burgerzaken, Postbus 15, 6680 AA Bemmel.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt

  • de gronden van bezwaar

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Wij wijzen u erop dat er tevens de mogelijkheid bestaat de voorzieningenrechter van de rechtbank te Arnhem te vragen en voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek kunt u richten aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van zo’n verzoek is griffierecht verschuldigd.

Naar boven