Voornemen uitschrijving basisregistratie personen (BRP)

Inwoners van onze gemeente staan ingeschreven in de Basis Registratie Personen (BRP). Als blijkt dat inwoners niet meer op het adres wonen waar ze staan ingeschreven, doen wij een adresonderzoek. Dit hebben wij gedaan voor:

 

- Bernice Chantal Berghuis, 10-05-1982

 

Het adresonderzoek leverde geen resultaat op. Omdat deze inwoner niet meer op het adres woont, gaat het college van B&W haar uitschrijven uit de BRP. Op dat moment staat zij niet meer ingeschreven als inwoner van de gemeente Olst-Wijhe. Zij is daardoor niet meer bereikbaar voor overheidsinstanties. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen reisdocumenten en subsidies.

 

De Algemene wet bestuursrecht geeft mensen altijd nog één kans om informatie te geven over hun verblijfplaats. Dit kan binnen twee weken. De twee weken gaan in op de dag na publicatie, namelijk de datum van dit Gemeenteblad. Ben jij de person die wij hierboven noemen? Of weet je meer over de persoon die wij hierboven noemen? Bel of mail ons dan met informatie over jouw verblijfplaats. Je kunt bellen naar telefoonnummer 14 0570 of een e-mail sturen naar gemeente@olst-wijhe.nl

 

Over vier weken neemt het college een definitief besluit over de uitschrijving. Dit besluit publiceren we ook.

Naar boven