Gemeente Beesel - Woo-verzoek Jaarverslag klachten 2021

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel heeft op 24 juni 2022 een Woo-verzoek ontvangen van een burger waarin deze vraagt om:

een overzicht van formele klachten over 2021 met daarbij de status en adviezen en indien mogelijk de manier waarop de gemeente invulling heeft gegeven aan de adviezen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 19 juli 2022 het volgende besluit genomen en aan de burger verzonden op 19 juli 2022:

 

Besluit

Wij hebben besloten de gevraagde informatie, voor zover deze in documenten is neergelegd, openbaar te maken en aan u te verstrekken door het toe te sturen aan het mailadres dat u opgaf. Het jaaroverzicht klachten 2021 treft u als bijlage bij deze brief aan. Hierin ziet u zowel het aantal informele als het aantal formele klachten en u leest wat het besluit van het college hierop was. Er is geen informatie neergelegd in documenten over de manier waarop invulling is gegeven aan adviezen.

Regelgeving

Uw aanvraag hebben wij beoordeeld aan de hand van: Wet open overheid, artikel 4.1.

Toelichting

Woo-verzoeken publiceren we geanonimiseerd in het Gemeenteblad.

Bezwaarclausule

Als u het niet eens bent met dit besluit en u bent belanghebbende, dan kunt u binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit, een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK in Reuver. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat uw naam, adres, dagtekening, het besluit waartegen het gericht is en de reden waarom u bezwaar maakt.

Namens het college van burgemeester en wethouders

beleidsmedewerker team AJZ

Bijlage

Naar boven