Voorgenomen verkoop bedrijfskavel aan Trees Kinstraat in Rijen

De gemeente Gilze en Rijen biedt vanaf heden een bouwrijpe bouwkavel aan, gelegen aan de Trees Kinstraat in Rijen. Op deze kavel kan een bedrijfspand met een daarbij behorende bedrijfswoning gebouwd worden. Hiervoor organiseren wij een openbare verkoopprocedure. Deze aankondiging is bedoeld om belangstellende marktpartijen te attenderen.

Locatie en bestemmingsplan

Het betreft een bouwkavel aan de Trees Kinstraat, kadastraal bekend gemeente Gilze en Rijen, sectie M, nummer 821 met een oppervlakte van circa 1.955 m2.

Deze locatie ligt in het plangebied Vliegende Vennen Paarse Strook. Dit is grofweg het gebied tussen de Trees Kinstraat, Mary Zeldenrustlaan en Jo van Ammersstraat. De Paarse strook dient als overgangsgebied tussen woongebied Rijen, de spoorlijn en bedrijventerrein De Haansberg. De bestemming van dit kavel is “Bedrijf”. In dit plangebied kan een bedrijfspand met een daarbij behorende bedrijfswoning gerealiseerd worden. Voor nadere gegevens over het bestemmingsplan verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Grondprijs

De grondprijzen aan de Trees Kinstraat (prijspeil 2022) voor het perceel bestemd voor bedrijfspand met bedrijfswoning bedragen: - Voor het woongedeelte (inclusief tuin en parkeren), minimaal 400 m2: € 385 per m2 excl. BTW. - Voor het gedeelte ten behoeve van het bedrijf: € 155 per m2 excl. BTW.

Reageren

De gemeente Gilze en Rijen hanteert een lotingsysteem voor de verkoop van de bouwkavel aan de Trees Kinstraat.

Heeft u interesse, dan dient u zich binnen een termijn van 30 dagen na publicatie van deze bekendmaking, aan te melden voor de loting door een mail te sturen naar RO-secretariaat@abg.nl t.a.v. Eric van Mierlo, bedrijfscontactfunctionaris van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Naar boven