Verkeersmaatregelen voor een vuurwerkshow Grenslandzuivel

Zaaknummer 1081126

 

Grenslandzuivel opent 27 september 2024 hun nieuwe pand aan de Echelpoel 4 in Weerselo. Ter gelegenheid hiervan wordt er op 28 september om 0.15 uur een 5 minuten durende vuurwerkshow afgestoken op het dak van het nieuwe pand. Om de veiligheid te garanderen wordt de Echelpoel gedurende 5 minuten afgesloten. Daarom vinden wij dat dit de tijdelijke behoefte doet ontstaan om verkeersmaatregelen te treffen. De maatregelen zullen uitgevoerd worden 28 september van 0.15 uur tot 0.25 uur 2024.

 

De verkeersmaatregelen voor het evenement vallen onder het Algemene Verkeersbesluit voor kleinschalige evenementen in de gemeente Dinkelland. Voor het besluit zie: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2022-478381.html

 

Bezwaar

Ingevolge artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Dinkelland. Dat kan schriftelijk aan:

 

 

Een bezwaarschrift moet gemotiveerd zijn en moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken, ingaande de dag na bekendmaking van dit besluit in de Staatscourant.

Wie een bezwaarschrift indient kan een verzoek indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle om een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vordert. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening worden door de rechtbank griffierechten in rekening gebracht.

 

 

Naar boven