De Stichtse Rijnlanden is voornemens om tot verkoop over te gaan van percelen grond met een opstal aan een bij ons bekende partij

 

Objectinformatie:

Voornemen: Verkoop aan gemeente i.v.m. Voorkeursrecht onder de Omgevingswet.

 

Kadastraal bekend (alleen gedeeltelijk):. Vleuten D 1175, Vleuten D 381, Vleuten D 664, Kockengen E 927

 

Plaatselijk bekend: Thematerkade 4 te Haarzuilens.

De beoogde partij is de enige geschikte partij. Het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden geeft door deze publicatie uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).

 

Wachttijd: 20 kalenderdagen

De Stichtse Rijnlanden neemt na de datum van publicatie van het voornemen een wachttijd van 20 kalenderdagen in acht. Dit is een vervaltermijn. Na het verstrijken van de wachttijd, gaat De Stichtse Rijnlanden over tot verkoop aan de meest geschikte partij.

 

Uw reactie

Uitsluitend binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen kunt u reageren. In uw reactie motiveert u waarom u het niet eens bent met dit voornemen.

 

Hoe kunt u reageren?

Uw reactie stuurt u toe per e-mail aan Team Grondzaken en Vastgoed via grondzaken@hdsr.nl. Ook kunt u aan ons een brief sturen via: Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Team Grondzaken en Vastgoed, Postbus 550, 3990 GJ Houten.

Vermeld altijd het dossiernummer 1994245 in uw correspondentie.

 

Reageert u niet op tijd

Reageert u niet binnen de wachttijd van 20 kalenderdagen, dan vervalt de mogelijkheid om tegen ons voornemen bezwaar te maken. De Stichtse Rijnlanden zal in dat geval het voornemen uitvoeren zoals wij dat hierboven hebben vermeld.

Naar boven