Begrotingswijziging GBLT 2024-1 Ontwerpbegroting GBLT 2025

De gemeenschappelijke regeling GBLT heft en int waterschapsbelastingen en gemeentelijke belastingen namens de waterschappen Drents Overijsselse Delta, Vechtstromen, Rijn en IJssel, Vallei en Veluwe en Zuiderzeeland en de gemeenten Nijkerk, Dronten, Leusden, Ommen, Zwolle, Bunschoten en Dalfsen. Voor de aan haar opgedragen taken stelt GBLT jaarlijks een begroting op.

De begrotingswijziging 2024-1 en de ontwerpbegroting 2025 met toelichting en een meerjarenraming met toelichting liggen met ingang van vrijdag 17 mei tot en met dinsdag 4 juni 2024 ter inzage. De stukken zijn digitaal te bekijken via het digitale publicatieblad op www.officielebekendmakingen.nl. Ze hangen aan deze publicatie (zie linker kolom). Tegen betaling van de kosten zijn de stukken algemeen verkrijgbaar.

Een eventuele reactie naar aanleiding van deze ontwerpbegroting en de begrotingswijziging kunt u binnen de inzagetermijn zenden naar:

Waterschap Drents Overijsselse Delta

t.a.v. het dagelijks bestuur

Postbus 60

8000 AB ZWOLLE

Onder vermelding van: ‘beleidsstukken GBLT 2024’

Voor nadere informatie, of het geven van een mondelinge reactie, kunt u contact opnemen met de heer F.M. Flentge, telefoonnummer +31 648415811.

Naar boven