Aanvraag vergunning kabelwerkzaamheden ter plaatse Belgiëweg Oost 1A in Nieuwdorp

Waterschap Scheldestromen ontving op 1 mei 2024 een vergunningaanvraag voor het wijzigen van een distributieleiding water langs de Belgiëweg Oost 1A in Nieuwdorp. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH750.

Waarom publiceert het waterschap dit bericht?

Voor activiteiten in het beheergebied van het waterschap, zoals het bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aanleggen in en rondom het water, de dijk of een weg van het waterschap moet een omgevingsvergunning bij het waterschap worden aangevraagd. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er mogelijk iets verandert in uw omgeving.

Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Het waterschap streeft ernaar om binnen 8 weken een besluit op de aanvraag te nemen. Dit besluit wordt ook door het waterschap gepubliceerd.

 

Informatie

Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium nog niet mogelijk. Als over deze aanvraag is beslist, wordt het besluit (= beschikking) op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen dit besluit kunt u wel bezwaar maken.

 

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met één van onze vergunningverleners, bereikbaar via telefoonnummer 088-2461000.

 

Benieuwd waar de werkzaamheden worden uitgevoerd?

Ga naar https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ en vul bij ‘zoek op trefwoord’ het zaaknummer in. Klik op de link van de publicatie die u wilt bekijken. Links in het scherm klikt u op ‘informatie over publicatie’. Onderaan de pagina wordt ‘op de kaart’ de locatie van de werkzaamheden weergegeven.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

Naar boven