Bekendmaking Ontwerpbegroting 2025 Gemeenschappelijke Regeling AQUON

Waterschap Hollandse Delta neemt deel aan de Gemeenschappelijke Regeling AQUON (GR AQUON), de regie- en uitvoeringsorganisatie voor negen deelnemende waterschappen op het gebied van monstername en laboratoriumanalyse van water-, waterbodem-, en slibmonsters.

 

Voor de aan haar opgedragen taken stelt de GR AQUON jaarlijks een programmabegroting op. Het dagelijks bestuur van waterschap Hollandse Delta maakt de ontwerpbegroting 2025 van de GR AQUON hierbij openbaar bekend.

 

De betreffende ontwerpbegroting ligt van 13 tot en met 27 mei 2024 tijdens kantooruren ter inzage in het waterschapshuis aan de Handelsweg 100 in Ridderkerk. U kunt de ontwerpbegroting digitaal inzien via de externe bijlage (zie links op het scherm onder ‘externe bijlagen’). In dezelfde periode kunnen belanghebbenden hun reactie over de ontwerpbegroting 2025 GR AQUON kenbaar maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling.

 

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan: Het college van dijkgraaf en heemraden van waterschap Hollandse Delta, Handelsweg 100, 2988 DC te Ridderkerk. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u contact opnemen met het Waterschaploket via telefoonnummer 088-9743000.

 

De Verenigde Vergadering (het algemeen bestuur) van het waterschap behandelt de ontwerpbegroting GR AQUON in een openbare vergadering op 19 juni 2024. Ingediende reacties worden meegenomen bij de besluitvorming.

 

Ridderkerk, 13 mei 2024

 

Dijkgraaf en heemraden,

Namens deze:

 

V. Bergsma, secretaris-directeur

Naar boven