Concept Programmabegroting 2025 Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis

 

 

Waterschap Vallei en Veluwe neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Gemeenschappelijk laboratorium Aqualysis. Voor de aan haar opgedragen taken stelt Aqualysis jaarlijks een begroting op.

Aqualysis is opgericht per 1 januari 2014 en is een gemeenschappelijke regeling (GR) waarin vijf waterschappen deelnemen, waaronder Waterschap Vallei en Veluwe. Zij zijn tevens voor een gelijk deel eigenaar.

Aqualysis bestaat uit drie onderdelen een bacteriologisch, een chemisch en een hydrobiologisch laboratorium. Dagelijks analyseren medewerkers het oppervlaktewater, zwemwater, afvalwater, grondwater, waterbodem en zuiveringslib. Daarnaast biedt het laboratorium ondersteunende diensten aan zoals monsterneming, toetsing en advies.

Inzien van stukken

U kunt van 30 april 2024 tot en met 14 mei 2024 de concept programmabegroting 2025 van Aqualysis inzien.

Deze ligt in de genoemde periode digitaal ter inzage via de externe bijlage hiernaast. Daarnaast ligt de concept programmabegroting op papier tijdens openingstijden ter inzage in het Waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn.

Indienen van zienswijze

Uw zienswijze over de ontwerpbegroting 2025 kunt u sturen naar het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn, of via mailadres: info@vallei-veluwe.nl.

Uw zienswijze moet uiterlijk 14 mei 2024 binnen zijn onder vermelding van ‘Zienswijze begroting Aqualysis 2025 '.

Contact opnemen

Om de stukken toegestuurd te krijgen/in te zien of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Rozendaal via mail: jrozendaal@vallei-veluwe.nl.

Naar boven