Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – besluit Wrakkenwet, het verwijderen van een vaartuig op de locatie nabij de Utrechtsestraatweg 111 te Woerden (HDSR431952)

 

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft een wrak aangetroffen op het openbare water van De Oude Rijn Nabij Utrechtsestraatweg 111 te Woerden. Het betreft een witte boot. Op de bijgevoegd foto ziet u de details van boot.  

 

Op 24 april 2024 heeft Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden dit vaartuig aangemerkt als wrak als bedoeld in de Wrakkenwet. Op grond van artikel 1, eerste lid, van de Wrakkenwet zal op 8 mei 2024 worden overgaan tot opruiming van het hiervoor genoemde wrak. Daarna zal het geborgene gedurende een termijn van 4 weken in bewaring gehouden worden.

Bezwaar

U kunt als belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten, binnen 6 weken na dagtekening van dit besluit. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. 

Informatie

Zoals bepaald in artikel 3, eerste lid, van de Wrakkenwet wordt dit besluit hier bekend gemaakt. Belanghebbenden kunnen contact opnemen met het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden via 030-6345700. Het is niet toegestaan om zaken te verwijderen van het wrak zonder vergunning van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden zoals bepaald in artikel 2, tweede lid, van de Wrakkenwet.

 

Houten, 29 april 2024

Namens deze, Dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Naar boven