Bekendmaking ontwerp Operationeel Nautisch Beleid waterschap Brabantse Delta

 

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta maakt het volgende bekend.

 

Besluit

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta heeft op 23 april 2024 het besluit genomen tot instemming met en het ter inzage leggen van het ontwerpbesluit ‘Operationeel Nautisch Beleid waterschap Brabantse Delta’.

 

Achtergrond 

Waterschap Brabantse Delta heeft de verantwoordelijkheid voor het nautisch beheer op ongeveer 80 km vaarwegen in haar beheergebied. Een professionaliseringstraject is gestart om het nautisch beheer te verbeteren, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van het Operationeel Nautisch Beleid. Dit beleid beoogt een betrouwbare, veilige en vlotte afwikkeling van het vaarwegverkeer, met duidelijke richtlijnen voor medewerkers en een uniform kader voor besluitvorming.  

 

Ontwerpbesluit inzien en indienen van zienswijze

Het ontwerpbesluit ligt vanaf 26 april 2024 voor een periode van zes weken (tot en met 6 juni 2024) ter inzage en is als bijlage aan de bekendmaking toegevoegd. Zolang het ontwerpbesluit ter inzage ligt, is het mogelijk een zienswijze in te dienen. Hoe dit werkt is te lezen op onze website: Zienswijze indienen | Waterschap Brabantse Delta

 

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met het waterschap via 076 564 1000.

Naar boven