Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding voor het onttrekken van grondwater op de locatie nabij Kwartelweide 2 in Houten (HDSR421725)

De melding betreft het onttrekken van grondwater door het uitvoeren van een bouwputbemaling op de locatie nabij Kwartelweide 2 in Houten.

In de periode tussen 5 april 2024 en 12 april 2024 wordt er grondwater onttrokken met een debiet van maximaal 3 m³ per uur.

Voor het uitvoeren van de activiteit bouwputbemaling zijn specifieke verplichtingen Algemene regels met meldingsplicht van toepassing. Ook geldt in ons gehele beheergebied de zorgplicht. Wilt u meer weten, kijk dan in onze waterschapsverordening via deze link: Waterschapsverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 2024 | Lokale wet- en regelgeving (overheid.nl). In hoofdstuk 3 staan de regels voor wateronttrekkingsactiviteiten.

 

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) telefoonnummer (030) 209 7358 of via het Contactformulier - HDSR.

 

Houten, 18 april 2024

Naar boven