Ontwerpbegroting 2025 en ontwerpbegrotingswijziging 2024 GBLT

 

 

Waterschap Vallei en Veluwe neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling GBLT. Voor de aan haar opgedragen taken stelt GBLT jaarlijks een begroting op.

GBLT heft en int waterschapsbelastingen en gemeentelijke belastingen voor vijf waterschappen en zeven gemeenten. Voor deze gemeenten geeft GBLT ook uitvoering aan de Wet WOZ. Uitgangspunt daarbij is de hoogste kwaliteit, tegen zo laag mogelijke kosten. Jaarlijks worden aanslagen opgelegd aan inwoners en bedrijven uit de provincie Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe.

 

Inzien van stukken

U kunt van 15 april tot en met 26 april 2024 de ontwerpbegroting 2025 en ontwerpbegrotingswijziging 2024 van GBLT inzien.

De ontwerpbegroting 2025 en de ontwerpbegrotingswijziging 2024 met de bijbehorende stukken liggen in de genoemde periode digitaal ter inzage via de Externe bijlagen hiernaast.

Daarnaast liggen de stukken op papier ter inzage in het Waterschapshuis, Steenbokstraat 10 te Apeldoorn.

In dienen van zienswijze

Uw zienswijze over de ontwerpbegroting 2025 en/of ontwerpbegrotingswijziging 2024 kunt u sturen naar het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Vallei en Veluwe, Postbus 4142, 7320 AC Apeldoorn, of via mailadres: info@vallei-veluwe.nl.

Uw zienswijze moet uiterlijk 3 mei 2021 binnen zijn onder vermelding van ‘Zienswijze begroting GBLT 2024' en/of ‘Zienswijze begrotingswijziging GBLT 2023’.

Contact opnemen

Om de stukken toegestuurd te krijgen/in te zien of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Rozendaal via mail: jrozendaal@vallei-veluwe.nl.

Naar boven