Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Melding voor het onttrekken en lozen van grondwater op de locatie nabij Hoefsmid 17 in Nieuwerbrug aan den Rijn (HDSR419875)

De melding betreft het onttrekken en lozen van grondwater door het uitvoeren van een bouwputbemaling op de locatie nabij Hoefsmid 17 in Nieuwerbrug aan den Rijn.

In de periode tussen 8 april 2024 en 8 mei 2024 wordt er grondwater onttrokken met een debiet van maximaal 30 m³ per uur.

Voor het uitvoeren van de activiteit bouwputbemaling zijn specifieke verplichtingen Algemene regels met meldingsplicht van toepassing. Ook geldt in ons gehele beheergebied de zorgplicht. Wilt u meer weten, kijk dan in onze waterschapsverordening via deze link: Waterschapsverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden 2024 | Lokale wet- en regelgeving (overheid.nl). In hoofdstuk 3 staan de regels voor wateronttrekkingsactiviteiten.

 

Bezwaar

U kunt geen bezwaar maken.

 

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) telefoonnummer (030) 209 7358 of via het Contactformulier - HDSR.

 

Houten, 15 april 2024

Naar boven