Bekendmaking watervergunning Waterschap Limburg ambtshalve wijziging vergunning Circle Wastewater Services B.V.

Het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg heeft op 15 december 2020 aan Circle Wastewater Services B.V.[1] een vergunning ingevolge de Waterwet verleend, voor het lozen van afvalwater afkomstig van de IAZI gelegen aan de Dalerveltweg 5 te Stein in het oppervlaktewater genaamd de Zijtak Ur (2020-D103173).

Tegen de vergunning van 15 december 2020 is beroep ingesteld. Zoals afgesproken tijdens de zitting op 14 maart 2024 bij de Rechtbank is deze vergunning hangende de beroepsprocedure ambtshalve gewijzigd.

De wijziging heeft betrekking op de ABM-indeling en de drinkwatertoetswaarden van een aantal stoffen zoals opgenomen in bijlage 4 van de vergunning (stoffenlijst).

Omdat de ambtshalve wijziging hangende een beroepsprocedure en zoals ter zitting besproken is vastgesteld, is het niet mogelijk om afzonderlijk beroep in te stellen tegen dit besluit.

Informatie

Voor nadere informatie over de vergunning kunt u contact opnemen met het waterschap, via 088 - 88 90 100 of stuur een email naar vergunningen@waterschaplimburg.nl.

Roermond, 12 april 2024

Het dagelijks bestuur,

Erik Keulers, secretaris-directeur

Saskia Borgers, dijkgraaf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[1] Rechtsopvolger van achtereenvolgens Sitech Services B.V. (ten tijde van indienen aanvraag voor vergunning met nummer 2020-D103173) en Sitech IAZI B.V.

Naar boven