Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden – Besluit Wrakkenwet – het verwijderen van een gezonken vaartuig op de locatie Jaagpad t.h.v nr. 17 in Harmelen (HDSR423075)

 

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft op grond van de artikelen 1 en 3 van de Wrakkenwet het volgende wrak verwijderd.

Gezonken in: De Oude Rijn. Locatie en omschrijving vaartuig: Het vaartuig lag gezonken voor de ingang van de Haanwijkersluis, gelegen aan het Jaagpad t.h.v. nr. 17 in Harmelen.

Zaaknummer: HDSR 423075.

Het wrak lag zodanig gezonken dat uit kwaliteits-/ veiligheids dan wel nautische overwegingen onverwijlde opruiming noodzakelijk was. Tevens bestond risico op schade aan de oevers van het oppervlaktewater en acuut gevaar voor de scheepsvaart.

 

Informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team van de afdeling Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH), telefoonnummer (030) 6345700.

 

Bezwaar

U kunt als belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten, binnen 6 weken na dagtekening van dit besluit. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar.

 

Houten, 11 april 2024

Naar boven