Kennisgeving voornemen & kennisgeving participatie Dijkversterkingsproject Willemstad-Noordschans

 

Waterschap Brabantse Delta werkt de komende jaren onder de naam ‘Dijkversterkingsproject Willemstad-Noordschans’ aan de dijk tussen de Volkeraksluizen en Moerdijk-dorp. Van de 20,1 km dijk is 7,2 km afgekeurd. Daarnaast is o.a. in Willemstad maatwerk nodig in verband met bebouwing op de dijk.

 

De dijk ligt in de gemeente Moerdijk. Wij gaan starten met de voorbereiding van het project. Met deze kennisgeving voornemen & participatie informeren wij u over hoe waterschap Brabantse Delta de verkennings- en planuitwerkingsfase gaat aanpakken en hoe u een bijdrage kunt leveren.

 

Reageren op deze Kennisgeving?

Uw reactie op deze kennisgevingen kunt u schriftelijk of per email doen van 11 april 2024 tot en met 23 mei 2024. Alle door u aangereikte oplossingen, ideeën en kennis bekijken we en beoordelen we. We koppelen u persoonlijk terug wat we met uw inbreng doen. Daarnaast organiseren we (informatie) bijeenkomsten waarop belanghebbenden en bewoners hun inbreng kunnen geven. Met de direct belanghebbenden langs het te versterken dijktraject plannen we afspraken voor een persoonlijke kennismaking.

 

- Heeft u specifieke kennis over natuur, milieu, archeologie of cultuurhistorie of andere informatie over waarden of belangen in het gebied?

- Zijn er initiatieven in de omgeving waar we rekening mee moeten houden?

- Ziet u mogelijke oplossingen voor de dijkversterkingsopgave?

Dan horen we graag van u.

 

Stuur uw reactie vóór 24 mei 2024 naar dijkversterkingWIN@brabantsedelta.nl of per post naar:

Waterschap Brabantse Delta

Ingeborg Smit

Postbus 5520

4801 DZ Breda

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Uw reactie op dit document beoordelen wij en nemen wij, indien mogelijk, mee in het project. We koppelen aan u terug hoe we dat doen.

 

Naar boven