Publicatie aanvraag omgevingsvergunning 2024-005721 aanleg 3 kunstgrasvelden ter plaatse van Sportpad te Roelofarendsveen

Het hoogheemraadschap van Rijnland (hierna: Rijnland) heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor aanleg 3 kunstgrasvelden ter plaatse van Sportpad te Roelofarendsveen (fase 2a).

Waarom publiceert Rijnland dit bericht?Een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit wordt bij Rijnland aangevraagd om toestemming te krijgen om activiteiten uit te voeren, bijvoorbeeld:

 

  • 1.

    in of nabij oppervlaktewater (watergang, vijver, rivier, kanaal, meer, sloot, gracht of zee);

  • 2.

    bij een waterkering (bijvoorbeeld een dijk, kademuur, sluis of dam); of

  • 3.

    die invloed hebben op het grondwater.

 

Met dit bericht laat Rijnland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt Rijnland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Rijnland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 11 maart 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Rijnland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning

?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. U kunt hiervoor contact opnemen met een medewerker van het team Vergunningverlening via telefoonnummer 071-306 34 94 of e-mailadres vergunningen@rijnland.net.

Naar boven