Bekendmaking van het voornemen om huur- en pachtovereenkomsten te sluiten

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta maakt bekend dat we voornemens zijn om met betrekking tot onderstaande dijkpercelen een pachtovereenkomst te willen sluiten met een bij ons bekende partij.

 

Kadastraal percelen :

Gemeente Zwolle, Sectie S, nummers 7634, 7631 en 7629 (ged.)

 

Motivering

Het verpachten vindt plaats op basis van beleidsmatige afwegingen van diverse aard. Met het oog daarop, denk aan de taak en doelstelling van het Waterschap, duurzaamheid en milieudoelstellingen, ingenomen grondposities maar bijvoorbeeld ook de ligging van de onroerende zaak, bestaande aanspraken en/of historie en in het bijzonder door de zittende pachter reeds gedane investeringen en de bij hem gewekte verwachtingen, meent het Waterschap dat de beoogde pachter de enige pachter is die op dit moment redelijkerwijs in aanmerking kan komen om de grond(en) te pachten.

 

Denkt u desondanks dat u ook een geschikte en serieuze gegadigde bent?

Dan dient u dit kenbaar te maken door uiterlijk op 8 april 2024 een kort geding te starten bij de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle. Het waterschap zal na verloop van voornoemde periode de beoogde overeenkomst sluiten. Bij gebreke van het tijdig aanhangig maken van een kort geding binnen voornoemde termijn, vervalt het recht om in rechte op te komen tegen de voorgenomen overeenkomst en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. Met het oog op de voortgang en het verkrijgen van duidelijkheid voor de betrokkenen hanteren wij een vervaltermijn.

 

Indien u een kort geding start, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde vervaltermijn mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan onderstaand e-mailadres.

 

Voor vragen kunt mailen naar beheergrondzaken@wdodelta.nl.

Telefoon: 088 – 2331200

Naar boven