Omgevingsvergunning wateractiviteit voor het verwijderen en aanleggen van een kabel, nabij de Holtenbroekerdijk 40-A in Zwolle

Op 26 maart 2024 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een omgevingsvergunning wateractiviteit verleend voor het gebruik maken van de zoneringen van het waterstaatswerk van primaire waterkering DR 53, door het verwijderen en aanleggen van een kabel plaatselijk bekend als Holtenbroekerdijk/Klooienberglaan, nabij Holtenbroekerdijk 40-A, in Zwolle (dossiernummer Z/24/060430). De vergunning is op 26 maart 2024 verzonden aan de aanvrager.

Informatie

De omgevingsvergunning wateractiviteit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 26 maart 2024 tot 6 weken later ter inzage in het hoofdkantoor van Waterschap Drents Overijsselse Delta, Dokter van Deenweg 186, 8025 BM Zwolle. Wilt u de stukken inzien dan kan dat alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het dossiernummer. Ook voor nadere informatie of vragen over deze omgevingsvergunning wateractiviteit kunt u contact opnemen via bovengenoemd mailadres.

Bezwaar

Tot en met 7 mei 2024 kunt u tegen deze omgevingsvergunning wateractiviteit bezwaar maken bij het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta, Postbus 60, 8000 AB Zwolle. Dit bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat tenminste:

- uw naam en adres;

- een dagtekening (datum);

- een omschrijving van de vergunning waartegen het bezwaar is gericht (wij verzoeken u in ieder geval het dossiernummer te vermelden);

- de gronden van bezwaar (waarom bent u het er niet mee eens).

Een bezwaarschrift kan ook digitaal worden ingediend met het daarvoor bestemde formulier op de website van het waterschap: https://secure.wdodelta.nl/form/bezwaar-maken-tegen-beslissing-waterschap/over-dit-formulier-0 Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Een per e-mail ingediend bezwaarschrift wordt niet in behandeling genomen.

Voorlopige voorziening

De dag na verzending van de omgevingsvergunning wateractiviteit kan de vergunninghouder daarvan gebruik maken. Indiening van een bezwaarschrift tegen de omgevingsvergunning schort de werking van de omgevingsvergunning niet op. Ingeval van onverwijlde spoed kunt u daarom naast het indienen van een bezwaarschrift een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen indienen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

U kunt ook digitaal een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/Burgers. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven